Suprové dílko, lehce svádivé... úplně mi to připomnělo miláčka... když si koupíme nanuka, bo zmrzku, schvále mě tam s ňou maže... lišák jeden... ale nikdá se nezlobím, které ženě by se to laškováni nelíbilo, že? Dílko se Ti náramně povedlo :o) ST!
01.06.2009 19:05:00 | NikitaNikaT.
ju, diky za pripominku jarku...:)) Jinak basen je vskutku rozkosna!
01.06.2009 13:08:00 | Dota Slunská