STĚNY
Anotace: ................
Sbírka:
TAK
Veškeré víry,
doteků stěn,
všemocné síly,
toužebný sten...
Palčivé vzpomínky,
zbytečná slova,
naivní podmínky,
má neochota...
Prosebná minulost,
slzící keř,
zdánlivá nemilost,
běsnící zvěř...
Zčernalé mraky,
zavřená brána,
výmluvné zraky,
vyčpělá rána....
Žalostná oka,
palčivé stíny,
bolestná sloka,
ponuré rýmy...
Skutky roků,
pohnutných stěn,
dusot kroků,
výčitků bez odměn...
Zkalená řeka,
usměvy rvoucí,
brnění reka,
dech této noci...
Ozvěny ze tmy,
v přítomném čase,
za všemi zdmi,
v domnělé kráse...
Výkřiky stěny...
Zoufalé..."proč???"
Tvá růže s trny,
životní kolotoč..
Přečteno 493x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Gabrielle, JED, ziriant, Holis, 6thSun, bejbyyyy, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)