XIII.

XIII.

Anotace: ...

rozmýšľať kdesi pod javorom
s dúhou nad hlavou
s knižkou v ruke
a slzami v očiach

rozmýšľať, že je to príliš citlivé
aby sa tým niekto zaťažoval
skôr myslené
zaťažovať tým iných

je to len také...že je to citlivé,

so slovami, ktoré pohladia dušu,
vyriecť vdačné áno,
ked už mi kradneš spánok,
a ešte sa spýtaš, či spíš fajn,

ked, je to len také...že je to citlivé

so svojimi lžami
a so svojou nádejou
ktorá nikdy nebola
a nezjaví sa ako zázrak
pod javorom, či bútľavou vrbou
na sklonku večera
blížiacou sa nocou

posielam pozdrav
s bozkom
nie k viacerým adresátom

na tvoje miesto
kde mne odpovieš áno!
Autor maliska, 01.06.2009
Přečteno 377x
Tipy 10
Poslední tipující: radexk, enigman, jedam, labuť, Bíša, Juraj Hrom
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel