XIV.
a tak to je,
ked vidíš, že naozaj existuje,
život je odrazu ľahší
a tebe sa ľahšie dýcha
a čas zastal v tom momente,
ked on naozaj je!
no napriek tomu
žiadna láska, žiadna sláva
žiadny hrdina na oblohe,
ktorý zostúpi z voza a
zachráni ťa
nemôžem sa ti pozrieť do očí,
či skôr spustiť z teba oči,
áno,
nemôžem z teba spustiť oči...
a tak to je
ako ked povieš:
áno, stane sa, budem za teba dýchať, raz
a možno stále, v každom momente,
a tak to je
studená voda obmýva ti tvár
stekajúc po líci
a vina na tvojom srdci
sa nedá zaplátať
nemôžem z teba spustiť oči,
dá sa ti vlastne povedať, že ťa milujem?
dá sa ti povedať, že ťa potrebujem?
...po celý môj život? ? ?
nemôžem z teba spustiť oči
nemôžem
nemôžem ostať bez teba!
Přečteno 343x
Tipy 13
Poslední tipující: nebech, susana načeva, radexk, enigman, jedam, labuť, Bíša, Juraj Hrom
Komentáře (0)