Váhávé obrazy
promlouvám k Tobě
nejskrytějšími gesty
vysvlečená do bezbranosti
syrového rána
žádné příště
nenahradí teď
ten desátek víry
hluboko v mysli
pochyby
nedají rozhřešení touze
v kruhu času
nad ránem
/podivné intermezzo
bez možnosti nádechu
propíjející se do nitra
z kocoviny/
chtěla bych
ve věčnosti
navždy být zapsána
ve Tvých snech
pod kůží skutečnosti
Přečteno 362x
Tipy 31
Poslední tipující: Sleepwalker, Kapka, simsa, Manon.H, enigman, 11prdelka, nejsembásník, labuť, 6thSun, Bíša, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)