Sladký hrozen
Anotace: láska není hřích
ještě mne její slovíčka hladí
milá ústa úsměv dávají
její pohled můj čas sladí
a já můžu doufat potají .
až svíce slza skane
plamínek ozáří jí tvář
zašeptá "ať se stane
dej mi svých očí zář".
ta dívka jako čistá svíce
se v dlaních schová mých
jsi sladký hrozen z vinice
ochutnat tebe není hřích...
Komentáře (6)
Komentujících (6)