Pro Las(s)ku
Jsi jarem podzimu
Jsi vodou
Jsi rozdílem
ohně a ledu
Taješ mi na
Papíře
Slovy a dechem
Tě mohu obléci
Do šatů utkaných
Z tolika nitek
Důvěrných
A šeptem ti
Lichotit
Do šera rozpaků
Ani v tu chvíli
Však neproměním
Obraz
v pohyb a jiskru
v plamen obětí
Jsi jen písní
Co zněla v hrdle
Labutím
Po tenké vrstvě
Našlapovat
A zrychleným
Tepem malovat
Ti dopis
Poštovní schránkou
On promění se
V krátké vzplanutí
Tak se nebraň
A přijmi ho
Jen tak
Děkuji.
Přečteno 1014x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (1)
Komentujících (1)