Sny denní
Anotace: mi nedovolí v noci spát
Prst našel cestu po mé šíji
do hlubin těla zajati
jen zhasne lampu jenž tu svítí
propadnu zase prokletí
Dlaň našla místo na mé hrudi
co tluče rychle sem a tam
a teplé ruce lehce studí
horkost polibku nechává šrám
Úsměv si našel správná ústa
které k líbání zvou
zaplní poté všechna pustá místa
a spojí těla nás dvou
Přečteno 419x
Tipy 38
Poslední tipující: hašlerka, Holis, s.e.n, Zasr. romantik, BARBYE, Radek.oslov.Šafárik, Psavec, darkday, bobi bobie, danav, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)