V Krčínově kraji
Znám už celej Svět
z hřbetu na koni
kdekdo se mi pokloní
..byl jsem v Třeboni
podél hráze v svítání
když se vzbouzej štiky
a stoupá pára nad rybníky
Starý Vdovec,Nový Vdovec
Ženich,Káňov,Vítek,Stolec
Cizinecký,Dubový
Chodec,Štičí,Kaprový
Netolický nebo Krčín
smekám klobouk co mi chybí
ve smrčí se s tebou krčím
počítáme spolu ryby
Ryby,známky,motýli
je to jedno za chvíli
v tomhle kraji
a zvlášť v máji
když jsme láskou opilí...
Přečteno 292x
Tipy 12
Poslední tipující: ziriant, Psavec, raďo, 11prdelka, Mbonita, Kubino 2, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)