Ženské sedmero
Anotace: To byly časy... mé naivity...
Nepodléhej milným závěrům,
mohla bys doufat.
Nepodléhej silným tužbám,
mohla bys trpět.
Srdce mnoho zklamání neunese
jen silná nátura se přes to vše přenese.
Nevěř knihám v červené knihovně!
Jen tvá zkušenost pravdu ti ukáže.
Buď smyslná.
Buď pikantní!
Buď ženou svých přání,
aby muži trpěly za rány slov svých.
Přečteno 358x
Tipy 12
Poslední tipující: Kamil Princ, Churry, jedam, Isquieasuus, 11prdelka, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)