/jedno nebe/
všichni jsme jen děti
opíjející se ze zoufalství
a dospělí prý ztratili
veškeré naděje
není ticho jako ticho
nebe tmavne
kvůli tobě
/svět tě potřebuje
a já kdysi taky/
/neříkej mi
že tvoje vůně jednou vyprchá
a já zapomenu/
/jsme dvě pouliční duše
ztracené ve tmě
obejmi mě/
možná je lepší
když nevíš
chci to taky umět
Přečteno 454x
Tipy 16
Poslední tipující: Alfííík, Bíša, labuť, 11prdelka, trrtrr, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita, Fighting Dreamer, voedor, ...
Komentáře (3)
Komentujících (2)