Nepopsatelné
Anotace: :-( když láska bolí ...
Sluneční svit,
po dešti.
Skřivínek slít,
zpívá o štěstí?
Zpívající andělé,
pozvolna blednou.
Nebezké chvíle,
ty s tebou.
Zatím-co žil,
pro sen svůj.
Ubývalo sil,
buď můj.
Umíráš,
pro sen o lásce.
Přispíváš,
příběhem o krásce.
Hlas,
uvnitř tebe,
Pro nás,
není nebe.
Milovat,
tebe je těžké,moc.
Spoléhat,
v tajemnou noc.
Jiná,
miluje.
Žádná,
naděje.
Klopýtl´s,
vstal.
Políbil´s,
odešel.
Padám,
na zem,
Umírám,
jsem do tebe blázen!
Jediné co zbylo...
...Je a bylo
vše co tě milovalo...
...Já....
Komentáře (0)