Anotace: Opět další smskový výtvor jednoho mladého a nesmělého kluka. Kolik mi mohlo být? Tak patnáct? :) Kam se sice hrabu na dnešní mladou generaci básníků, co se vyskytuje zde na literu, ale což... :D Kde jsem se inspiroval zřejmě každý pozná.
Pod svým jménem? Tím mladým a nesmělým klukem jsem myslel sebe... :) V té době jsem hořel platonickou láskou ke své dobré kamarádce. Vlastně jsem začal psát svoje první potom, co jsem četl její verše.
03.06.2009 20:30:00 | flankey
snad mu to v budoucnu přinese uspěch,ať píše dál,a pod svým jmenem,jinak pěkné
03.06.2009 06:57:00 | Radek.oslov.Šafárik