Spojení s andělem
Anotace: takový "bláznivý" nápad ...
Krásný večer anděli,
co kdybychom se viděli?
Nebo máš mě už dost?
Pojď vybudujem telemost.
Budeme si blízko
zabijeme nudu
ty lítat budeš nízko
já vysoko skákat budu.
Komentáře (5)
Komentujících (5)