Snivá láska
Anotace: neber mi moje představy
Prší k nám z nebe andělé,
tiše se křídla snáší k zemi,
s múzami tančí nesměle,
míchají rýmy s příchutěmi.
Chvějí se krásou doteků,
do mé postele padají,
dýchají touhou pravěků,
ve snu pomalu roztají.
Sním si o cestě po kůži,
sametové jak mechy,
z koupele voníš po růži,
poslouchám tiché vzdechy.
Dlaněmi doteky do slabin,
podléhám svodům ďábla,
Tvými rty barvy jeřabin,
do rozkoše jsem spadla.
Přečteno 433x
Tipy 42
Poslední tipující: betmen71, Isquieasuus, toužím.jít.dál, Kozoroh 1, Sýkorka07, NikitaNikaT., 11prdelka, batůžek na motorku, labuť, Tacca, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)