Prosím
Koupím Ti postel s nebesy,
abys byl v noci se mnou,
andělé na ní přece spí,
toužím se budit ve dvou.
Zapomeň cestu do nebes,
vždyť na Zemi je krásně,
mámivě venku voní vřes,
v mém náručí je slastně.
Odcházíš s nocí chladivou,
chci, abys u mě zůstal,
byl jen mou hvězdou zářivou,
den co den se mnou srůstal.
Nech křídla v truhle schovaná,
odlož i svatozář,
proplujem půlnocí do rána,
ukaž svou lidskou tvář.
Přečteno 483x
Tipy 42
Poslední tipující: 5thelement, Isquieasuus, Kozoroh 1, toužím.jít.dál, spare, Sýkorka07, Tanzania, NikitaNikaT., Petbab, 11prdelka, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)