Anotace: Bylo to napsané během pěti minut takže mě šetřete!!! PS: Prosím pište kometáře!!!
ty rýmy v první sloce jsou dost typické, ohrané, suché a tím pádem takové nudné... člověk si při čtení říká: tohle už jsem sakra někde četl... a to jen proto, že je to všechno podobné, díky těm rýmům... je to trochu škoda...
a tím, že nakonec napíšeš: "ps: vím, že to není nic moc." si to ohromným způsobem shodíš... na mě to díky tomu působí, že si s tim dílem sama nejsi moc jistá... a potom si nemůže být jistý ani čtenář...
05.06.2009 20:20:00 | Layla.