Anotace: keď sa ma trocha dotkol strach
Sbírka: O vánku v jahňadách (alebo Na cudzom území šťastie pramení)
Až si kdosi získá tvé hluboko, tak věřím, že se mu zatočí hlava.. Teda.. Moje myšlenkové pochody mi to naznačily.. Vieš?
03.06.2009 21:18:00 | Sleepwalker
ST..miluju slovenský jazyk...a poselství ..tato výstižná báseň splnila oboje...krása...
03.06.2009 20:47:00 | Lady Carmila