Tvé rty
Po žebříku
tvých rtů stoupám
kdo by věřil,
že stačí polibky
že mě vynesou
až TAM
jenže ty líbáš jako šampión
- to bude v tom
ráda bych věděla,
kdes trénoval
ale třeba jsi přirozeným
talentem
a to,
že žárlím na učitelku,
jenom pokazí stoupání
na mou první osmitisícovku
v životě
tak tedy mlčím
a v základním táboře
jen pro tebe jsem
protože...
ráda
po žebříku tvých rtů stoupám
Přečteno 500x
Tipy 32
Poslední tipující: Pája Black, shakespeares, Manon.H, enigman, Holis, nejsembásník, labuť, Tacca, batůžek na motorku, al-pacino, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)