Anotace: na tebe myslím..kdy zapomenu?
Je to moc hezký přeju ať brzy už stýskat si nemusíš a až všech ten stesk v sobě si vydusíš, že setkáte se spolu zase a ztratíte se spolu v čase..
30.10.2005 17:11:00 | grázlík
už jsem tady psal že já sem teď zamotanej do lásky jak do bublinkový folie a mám ji teď plno, cítím ji kolem sebe...ale pár měsíců zpátky jsem si jen lízal rány, usínal sám, jen s kočkou, co vrněla mi v nohách a vedle mě bylo nesnesitelně prázdno a zima:-( znám ten pocit, kdy člověk se bojí vzpomenout, aby to nebolelo.jenže se srdcem je to jako s kteroukoliv jinou ránou, když v ní pocukává, tak přichází k sobě, srůstá...
počkej dlužím 100
30.10.2005 13:48:00 | kulishak
sedím tiše..
a na tvých slovech..
se vracím..do té říše..
kdy řikal jsem jí..LOVE .))
mňamka!
30.10.2005 13:20:00 | Bean
jen plakej.... slzy jsou střípky žalu.... pak už v tobě zůstanou jen krásné vzpomínky...
30.10.2005 11:19:00 | Palička