Astrální projekce

Astrální projekce

Anotace: Po pár pivech, rumech a cajdákách, jsem stvořil toto.

Astrální projekce,
té srdeční infekce.
Vloudila se opět do mě

Nesprávná selekce,
pochybná tendence,
v duševním domě.

Vloudila jsi se do mých žil,
když vlk samotář zavyl.
Toužím po tobě.

Toužím spatřit tvou tvář,
věř, nejsem lhář.
Klečím- li s růží v klopě.
Autor Edmond Kadad, 03.06.2009
Přečteno 236x
Tipy 5
Poslední tipující: slečna.závist, Bíša, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí