Zapomínám
Zapomínám, která je hodina, který je den.
Nevím co je skutečnost a co pouhý sen.
Zapomínám na tebe a učím se žít,
nastal ten čas zvednout se a jít.
Znovu s duší dítěte,
potloukám se po světě.
Už nikdy! Vím to jsem slibovala,
nebudu litovat, že jsem milovala.
A přece stojí za to dát srdce v sázku,
brečet, bát se, znovu věřit v lásku.
Přečteno 405x
Tipy 5
Poslední tipující: Emira, Sýkorka07, Dádinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)