Hmmm... přijmout dokonce i vločku sněhovou,
to nedokáže každá dušička...
musí mít v sobě teplo... vládnout pohodou...
vážím si takového človíčka...
02.11.2005 07:55:00 | Cecilka
Aj to se mi líbí:)
Sněhová vločka roztaje
v horkém čaji i v srdíčku
za to láska to nikdy netaje,
když po vláskách hladíš holčičku
30.10.2005 13:02:00 | makretka