Anotace: o nás dvou ...
To je jak kdybys, má milá,
andílka k hříchu vábila!
Zpočátku trochu sladkých řečí,
aby pak z toho nebyl v křeči,
na rtech svých zachoval si smích
a věřil, že to není hřích,
když touha též mu srdce zmámí,
prožije s Tebou milování...
;o)))
04.06.2009 21:19:00 | Kozoroh 1