Až se mi ztratíš
Až se mi ztratíš v lesích a polích
půjdu tě hledat
podzimem zimou jarem i létem
budu volat tvé jméno
temnotou lesů samotou polí
pod nestálou oblohou
Až se mi ztratíš v propasti měst
půjdu tě hledat
cestami smutku osudů lidských
slzami přátel a pohrdáním
v bahno již dávno zapadlých snů
Až se mi ztratíš v tichosti duše
až všechny brány uzavřeš přede mnou
usednu před nimi
a ještě jednou zaklepu
nemohu však více
Přečteno 366x
Tipy 10
Poslední tipující: fab four, Psavec, Lea Aura, Terčisko, Bíša, Frosty28, nejsembásník, labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)