sebevrah
nebudu čekat na kdovíjak krásnej den
půjdu hned tvou krajinou
až na úplnej kraj
s dopisem na rozloučenou
složenym jen tak napůl v kapse
odrazím se od tvých řas
a skočím
jak jsem to odkoukal od tvých snů
možná se v tobě utopím
spolykám svý andělíčky
ať po vodě pošlou chleba,
zapálí svíčky
já nevyplavu
nebojím se,
půjdu rychle ke dnu
Komentáře (6)
Komentujících (6)