Láska v nás
Anotace: ...láska povznáší...
Za okny se žení čerti,
po ulici honí smetí.
Cuchají tvé černé vlasy,
vločky padaj ti na řasy.
Úsměv ztuhl velkým mrazem,
podpatky si zvoní o zem.
Městem se spolu ploužíme,
ruku v ruce držíme.
Láska v nás jak oheň hoří,
ta co i kry na řece boří.
Přečteno 433x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, BlueBird
Komentáře (0)