Naděje na lásku
Anotace: Kdo si počká,ten se snad dočká....
Zavřu oči a snad se dočkám
Té naděje co ve mě je...
Možná i déle počkám
Když vím že tu je
Poslechnu si těch pár slov
Pár tichých..krásných..sladkých
Přirovnání
Výjdou z tvých úst při našem
Setkávání
Chci se s tebou smát...
Chci se s tebou bát...
Chci držet v náruči...
Vím..život nás naučí..
...Mít Strach...
Přečteno 515x
Tipy 2
Poslední tipující: Woski
Komentáře (2)
Komentujících (2)