Posaď mě na lžičku
Hladíš mě brčáloým kvítím,
štetcem se tulíš k papíru,
vystihneš každou křivku těla,
vidíš mě celou v lavíru.
Surové oční dialogy drze s tebou vedu,
kvetu do masožravého květu,
asi Tě brzo svedu.
Schramstnu tvá křídla motýlí.
Miluj mě drahý,
tak jak to umíš,
pomalu i v rychlém sledu.
Šeptám slova touhy,
asi Tě svedu.
Schramstnu tvá křídla motýlí.
Pomiluj něžně mou křehkou dušičku,
roztáhni křídla, posaď mě na lžičku,
vystřel mě na Mars -
planetu žhnoucna a všeho mocného.
Posaď mě na kráter,
nech mé vlasy vlát,
se šíjí si hrát.
Chci být tvá bohyně,
co naučíš ji smát.
Přečteno 336x
Tipy 13
Poslední tipující: 5thelement, devcatko z jetele, ziriant, Psavec, labuť, Mbonita, enigman, Kapka, Isquieasuus
Komentáře (3)
Komentujících (3)