Víš ten.....
Anotace: ..když láska umírá...
........rok s Tebou, bylo to krásný,
myslím, že jsme oba byli i šťastní
život si užívali a měli se rádi,
byli jsme pár, nejen kamarádi.
Ale poslední 3 měsíce, vždyť víš to sám
už není to ono, láska uplavala nám,
všechny krásný chvíle, někam se ztratili,
odnes je čas a ne jenom na chvíli.
Brečím každou noc, už nemohu dál,
já nejsem princezna, ty nejsi král,
cesta naše končí, ona není věčná,
ale i přesto za ní, byla jsem vděčná.
Teď každý sám, dál musíme jít,
novou cestu hledat a začít znovu žít.
Přečteno 363x
Tipy 14
Poslední tipující: Václav Sluka, PPetrushka, Házté, Dádinka, Bíša, Aka Kiss, Psavec, BARBYE, labuť, nejsembásník
Komentáře (5)
Komentujících (5)