A tak si pryč..
Anotace: Stovka kilometrů stojí mezi námi a další bariéry k tomu, přála bych si až se vrátíš, abychom byli už jen spolu..
Zítra už nepřijdeš, nezaklepeš,
neusměješ se a nepohladíš mě pohledem,
budeš pryč stovky kilometrů
je to jako kop s úderem.
A tak se děsím nového rána
a zároveň jsem klidnější,
srdíčko láskou pomatené,
duši mi něžně konejší.
Že se zas vrátíš i se svými úsměvy,
říká mi, nikdy neztrácej naději,
jestli je to máte tam nahoře psáno,
jistě jednou bude Vaší lásce přáno.
A já mu věřím srdci svému a
pomalu ztrácím tu trému,
co jinak moc mě svazuje,
když jiná mi Tě miluje.
Srdce se na místo pomalu vrací,
vůbec Tě nemá a přece Tě ztrácí,
těším se až se vrátíš zpět,
třeba už bude jinej svět.
A tak si pryč.
Komentáře (2)
Komentujících (2)