Láska?
Anotace: další z kategorie "na dně"
Láska mě spaluje, láska mě bolí,
je to jako bys mě mlátil holí.
Drtí mé srdce tak jako nic,
a ty mi ubližuješ víc a víc.
Nebereš zřetele, nebereš ohledy,
srdce mi probodávají jen tvé pohledy.
Nevím kudy kam, ukaž mi cestu,
nebo si mě vem rovnou za nevěstu.
Ale ty to neuděláš, ty mě nemáš rád,
ty jsi jen prachsprostý prolhaný šváb!
Ale já tě potřebuji tak jako nic,
a ty mi ubližuješ víc a víc...
Přečteno 405x
Tipy 3
Poslední tipující: BARBYE, Elisha
Komentáře (4)
Komentujících (4)