Zlomil jsi mi křídla
Když jsi řekl větu ne
Zlomil jsi mi obě křídla
Moje křídla vysněné
Cítila jsem jak se řítím k zemi
Cítila jsem vítr ve svých vlasech
Marně jsem křičela pomozte mi
Zbyl mi už jen poslední nádech
Za okamžik se moje tělo roztříští na chodníku
budu tam ležet v louži krve
Už brzi se budete moci posadit k mému pomníku
už nikdy se na nic nezatvářím hrdě
Zlomila jsem ti oběkřídla
když zemřela jsem dnes
Zlomila jsem ti obě křídla
Najednou víš,že modrý z nebe bys mi snes