Vlasů Tvých hebkých dotkly se mé dlaně,
a rety zlíbat by chtěly Tvou tvář,
řasy Tvé chvějí se a rosa na ně
sedla, než v praméncích slz na oltář
Lásky svoji slanou oběť tu dala,
Amorek přijal ji, přízeň dal nám,
v náruči sevřu Tě pevně, má malá,
Ty jsi tak nádherná, já rád Tě mám!
Dvě srdce v jediném rytmu teď buší,
budoucnost růžová opět se zdá,
mám Tě rád, miláčku, víc, než kdo tuší,
jen s Tebou život můj dál smysl má...