Anotace: Čekám tu na Tebe a to jsi pryč jen chvilinku, pár dní a zítřek prázdný už na dveře ťuká, chci darovat Ti tu nejkrásnější vzpomínku a s ní v duchu hladí Tě má ruka..
Život je spletitej už sám o sobě, a my si ho tížíme svými vztahy... Snad se ti to vyřeší...
01.11.2005 14:37:00 | Krtica
Vždycky jsem toužila po tom, aby někdo tak kultivovaný jako Ty napsal ohromnou věc o obyčejných věcech. V Tvém podání mají andělé skutečně co dělat, aby se nerozplynuli v mixu Tvých titánských slov jako nanuk v létě :)
Bravo, človíčku, máš můj obrovský obdiv...
Co můj? - to je nic oproti obdivu. Počkat, OBDIVU. - Hvězd a múz....- to je více než nad slunce jasné!
30.10.2005 19:23:00 | Jasmin de Paris