sokolový smutný příběh plný hroznů
Anotace: sverazny zpusob varovnani?... poriim si boxovaci pytel...
Fajn den.
Byl to sokolovej příběh
s bílými hrozny
a krabicákem
za 19 Kč
a dvěma krabičkama cigaret
Příbeh plnej vzájemnýho porozumění
a osamělosti nás všech.
Vzpomínky mě budou pronásleovat ještě dlouho.
Ale chci zapomenout na tvoje
zku*vený něžný lži
a tvoje další omluvy
/sem smradlava socka a komplikuju ti zivot?/
nechtěj mě zpátky
protože já už ti nedokážu věřit.
už nechci znát další tvoje pravdy
který mě tak těsně specifikujou.
DI DO HAJZLU
Přečteno 332x
Tipy 20
Poslední tipující: Marquizzzka sarkastoptiminihilistka, mattoni.uz.neni, Lucie Teru, už ne pernikova princezna, Bíša, Psavec, Zpátky, ziriant, jedam, její alter ego, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)