Syn Šakala
Anotace: Tato báseň? Jen střípky myšlenek. Dejte střípky k sobě, třeba složíte zrcadlo... a ten kdo ho složí... nic nedostane.
--------------------
Jak to s námi bylo ?
Dvě hvězdy v odraze hladiny oceánské,
dva vrazi dobrých mravů.
Ona sestra Panny Orleánské,
já jedním z mnoha v davu.
Nechápal jsem krásy panny,
lůno fragment cudnosti.
Teď je mi ráj zaprodaný,
duše chřadne od kosti.
Chtěl jsem víc, než mohla dát,
tak nechal jsem ji v negližé.
Přeci není o co stát,
když nelížete lanýže.
...
..
.
Po letech jsme se potkali,
láska proudem tekla,
panna a syn šakalí,
dočista se svlékla.
Zmlkla náhle lásky děla,
moře klidné, bez vánku,
má milá navždy oněměla,
odsouzena ke spánku.
Přečteno 384x
Tipy 9
Poslední tipující: Lasska, WAYWARD, B.a.r.b.a.r, Anita Buchtová, Kapka, Netty de Touvenell
Komentáře (4)
Komentujících (4)