Cesta k tobě
Anotace: .....touha.........
ztraceni v roji hvězd
slova bez významu
v temnotě nových cest
v každé noci k ránu
hledáme se v dotecích
v polibku na spáncích
v ohlédnutí
v záhybu bílé noci
kdo prozradí
kam jít a odkud utéci
ve spirále úponků
tříští se ledový svět
v hloubce naší duše
kam už nevidět
v němém pohlazení
schováme mnoho vět
Přečteno 581x
Tipy 48
Poslední tipující: poustevník Jirka, Pevya, NikitaNikaT., Holis, Radek.oslov.Šafárik, Myrja, Romana Šamanka Ladyloba, Raduzk, spare, Actafool, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)