nechci tě ztratit
nechci tě ztratit
jeden pohled změnil vše
v hlavě mi bliklo
když si na mě mrklo
já chtěla jsem mít frajera
ale teď vím kdo je frajer seš too ty a jenom ty!
ale co teď KDYŽ ODCHÁZÍŠ?
nechášmě zde, se slzami v očích?
bojím se že zůstanu sama bez tebe
nechci stratit ty chvilky úžasné
bylo vše tak lákavé
chtěla jsem skusit vše na světě
ale neuvědomovala jsem si co mám vedle sebe
Ve mě je pořát naděje
že tě někdy tě potkám
byla sem moc krotká
zatím tys mi pláchl
snad v srdci jsem zůstala
ráda bych tě hýčkala
a zůstala stebou na vždy
Přečteno 793x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
Komentáře (0)