MOLO
***
Šaty máš krčené v záhybech života
pochop
jsem dvorní krejčí
na molu
sluší Ti pokorná nahota
*
Přikrášlím model nahého těla
polibky našiju
tam kam jsi chtěla
barvami dotyků rozhořím
žhavou
na tvářích růžových
bavlnkou něžnou
srdíčka lásky
v úsměv Ti všívám
stužkou sametovou
podél těla Tvého
něžně omotávám
ruce touhou smočené
rumělka zbyla
na dlaně
otisky prstů nahotu mění
na holých místech
zanechám
stopy pohlazení
sametko sametová
hebká
pro mazlení
nekonečno mé
na molu života krášlené
perlovou šňůrkou protkané
milované
lásko jsem krejčím tvým
smím
náprstek svůj vyměním
za teplo úst a žhavý klín
***
Přečteno 465x
Tipy 69
Poslední tipující: PIPSQUEAK, kroužek, kuskus pruhovaná, nejsembásník, 5thelement, Isquieasuus, enigman, spare, Alasea, fab four, ...
Komentáře (18)
Komentujících (18)