Miluji Tě
Anotace: v době, té zamilované
Čokoladové oči...
a mé jako studánka..
s Tebou se mi svět točí..
ty velký..já malinká..
hned na první pohled...
a bylo mi to jasné..
ten cit vzkvét..
a jen tak nevyhasne..
procházka zeleným lesem...
i rušným městem...
ruka v ruce..
zčervenalé líce..
šeptals mi do ouška..
ty něžná slovíčka..
bylo to vzájemné..
pro mě až dojemné..
společné procházky..
doufám v to, že nás nic nerozdělí..
příběhy naivní krásky..
po italsku...
ti amo...
po katalansku..
t'estimo
a jednouše?...
miluju Tě..
Komentáře (0)