Básním pro Tebe
Anotace: básnička z korálků
Láska je Tvoje ranní snění,
já k němu skládám rýmy,
jsi jako jarní rozednění,
ukryté pod lekníny.
Slova jsou jako korálky,
schované v stínu věty,
za svitu hvězdné Polárky
skládám je do palety.
Skleněnky bílé, barevné,
s každou větou se jasní,
jsou smutné, někdy veselé,
veršem Ti život zkrásní.
Rád si čteš moje básničky,
pro Tebe psané s láskou,
jsou jak na mašli uzlíčky,
zůstanou v srdci hláskou.
Přečteno 640x
Tipy 29
Poslední tipující: Skalsky Pavel, 5thelement, enigman, Psavec, Tanzania, NikitaNikaT., Štěpina G, danav, Paulín, Mbonita, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)