Anotace: přichází něha
Znám dobře, to teplo lásky, když člověk leží, usíná v objetí, slyším tep, srdce horoucí, jen pro dva a... bijící. :o)
07.06.2009 10:33:00 | NikitaNikaT.
No, to je prostě nádhera! Kéž bych takhle taky dokázal psát!Tedy, třeba bych i dokázal, ale Já vždycky všechno tak trochu shazuji, jen abych nebyl podezírán z horoucích citů hodných puberťáka i když marná je má snaha...;o)))
06.06.2009 22:22:00 | Kozoroh 1