Koupím si, milý andílku, nádhernou velkou postýlku!
Anotace: Po přečtení jistých dílek i ve mně zas ožil snílek...;o)))
Nádhernou velkou postýlku,
s krásně modrými nebesy,
koupím si, milý andílku,
halekat budu na lesy,
že toužím probudit Tvůj smích,
něžně Tě svírat v náručí,
přesvědčit Tě, že není hřích,
když hledíme si do očí,
a ač nás nikdo nenutí,
my milujem se navždycky,
jak párek bílých labutí,
nebo jako dvě hrdličky...
Měsíc zrak zakryl hvězdičkám
závojem z hustých oblaků,
diskrétně odvrací se sám,
zrodila se noc zázraků!
Tak křídla ukryj si v truhle,
a aury, té se taky zbav,
daruj mi něžné srdce své,
důvěry pln a bez obav...
Přečteno 592x
Tipy 18
Poslední tipující: Tanzania, batůžek na motorku, 5thelement, Kapka, carodejka, Psavec, labuť, Mbonita, Bíša, WAYWARD, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)