SPROSTONÁRODNÍ
***
SPROSTONÁRODNÍ
***
Sedíme v lavici
ty po mé pravici
kino zeje prázdnem … my to spolu zvládnem
dávají kravinu … film nemá hrdinu
plátno bliká dějem … my se tomu smějem
co mají na pásce … nehýří o lásce
mrtvola střídá mrtvolu … miláčku pomalu
teď zase střílejí … nejde to rychleji
tóny tichých vzdechů … přeřvou hrůzy běsů
představení končící … tvoje oči zářící
sedíš po mé levici
sál se rozežíná
***
Přečteno 703x
Tipy 78
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Spadlá z nebe, batůžek na motorku, Romana Šamanka Ladyloba, Lady Carmila, střelkyně1, Gemyni, poustevník Jirka, isisleo, fab four, ...
Komentáře (20)
Komentujících (20)