jsi
.
jsi řeko
v prameni
marnivě mámivá
ženská ruka
zdobí tě
kořínky
lásko
jsi
všude
pramínek
bláznivě marnivá
rozdáváš ze vzpomínek
na včera, na zítra, na právě
naplno včil žiješ ze všech svých žil
jsi řeka divoká už z potoka do potoka
jsi
lásko
svá řeka
pospícháš
do moře
vzala jsi
podobu
úhoře
hada
svého
neboj se
neumřeš
jsi řeko
v prameni
pořád vzrušivá
.
Přečteno 596x
Tipy 18
Poslední tipující: Lota, Churry, isisleo, J's .., Psavec, spare, labuť, Mbonita, NikitaNikaT., ziriant, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)