Haló, je tam někdo?
Hledám přítele. Přítele na telefonu.
Někoho, komu budu moci zavolat,
když už bude na všechno pozdě.
Měl by to být někdo,
kdo to nikdy nepoloží jako první.
A mohl by mít velký uši a hlubokou duši
a tý duši ticho, který tiší.
Zn. Na věku nezáleží.
Přečteno 287x
Tipy 3
Poslední tipující: WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)