Protest song
Všechno už tu bylo.
Stopa, kterou nikdo nesleduje.
Slzy, který nikdo nelituje.
I láska, která revoltuje:
,,Za delší noci a kratší deky. Za větší postele.”
Ty do mě a já do tebe.
Život je refrén, bez kterýho to prostě nejde.
Přečteno 309x
Tipy 12
Poslední tipující: 11prdelka, Psavec, labuť, kikis, Caracol, Veru, WAYWARD, ziriant
Komentáře (6)
Komentujících (6)