Pár veršů
Hejno ptáků vzlétlo,
to strach řídil jejich křídla.
A mně to do mysli vpletlo
háčky s černými puntíky.
Kdoví, jak vypadá,
když se vzdušné zámky bortí?
Možná, že dobrá rada
dražší než sůl je,
neboť sůl je nad všechna zlata.
A já přec vím,
že Ty jsi mi nejdražší,
dražší než Koh-i-noor,
dražší než ovzduší.
Přečteno 336x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)