Marie, Hana
Anotace: dvě dívky sličné
Zakřičely deštěm splavy
Stromy obsypané vodou
sklání baculaté hlavy
k dvouhlavému tvoru
bez srsti
s planoucíma očima
protože vidí poprvé
děvku, dívku, pannu
Marii
Hanu
Přečteno 257x
Tipy 4
Poslední tipující: labuť, Kapka, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)